Hiili Music ja referenssit

Hiili Music on vuonna 2000 syntynyt yhden miehen musta-aukko, jonka tehtävänä on auttaa bändejä ja artisteja heidän matkallaan kohti tähteyttä. Tuottajana toimii Hiili Hiilesmaa (Master of Arts). Hän on tuottanut, äänittänyt ja miksannut lukuisia menestyslevyjä 1990-luvun lopulta lähtien. Hiilen tuottamia albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta. Projekteja on ollut yli 20 eri maassa.

Palveluihin kuuluvat tuotannon osat: Esituotanto, äänitys, miksaus ja masterointi.

Jos tahdot hoitaa jonkin osion tuotannosta itse, voit valita mitkä osat sinun projektisi tarvitsee. Usein esimerkiksi äänitykset hoituvat omalla pajalla.

Kenelle?

Bändeille ja artisteille, ammattilaisille ja harrastajille, jotka haluavat nostaa tasoaan, erottua massasta ja tehdä faneilleen kiehtovampia levyjä. Kerro projektistasi. Saat ehdotuksen ja toisen mielipiteen mitä tilanteessasi kannattaa tehdä. Laita sähköpostia hiili (at) hiilihiilesmaa.com.

Hyödynnä Hiili Music:n laaja 20 vuoden kokemus. Jokainen tuotettu albumi on ollut oma haasteensa ja antanut lisää oivalluksia siitä, miten tehdään onnistunut levy. Saat tuottajan arvokkaan näkemyksen avuksesi, miten nouset oman musiikkigenresi lipunkantajaksi.

Hiili Music referenssejä